Hulpverlening

Hulpverlening bij seksueel misbruik

In het boek noem ik een aantal therapeuten/begeleiders op het gebied van seksueel misbruik. Professionals die net als ik gespecialiseerd zijn in het hulpverlening aan mensen die als kind seksueel misbruikt zijn en daar nu op allerlei manieren nog last van hebben. Het is niet eenvoudig om gespecialiseerde hulpverlening te vinden op dit gebied. Zoals ik in mijn blog ook al vertelde vinden veel therapeuten het moeilijk om over seks en problemen op dat gebied te praten.

Ervaren en gespecialiseerde hulpverlening

De mensen die ik hier noem begeleiden stuk voor stuk op hun eigen manier mensen die worstelen met seksueel misbruik. Elke heeft zijn of haar eigen insteek en manier van werken, een eigen vorm van hulpverlening, die ik in het boek ook uitleg. Je kunt op die manier bewust en geïnformeerd een keuze maken voor hulpverlening die bij jou past. Ik hoop dat je hier kunt vinden wat je zoekt, of je nou bij mij persoonlijk begeleiding vindt of toch liever bij een van mijn collega’s. Mijn boodschap is die van hoop. Je kunt helen, je kunt het seksueel misbruik achter je laten. De mensen op deze pagina’s kunnen je hier bij helpen.

Biedt jij hulpverlening aan mensen met seksueel misbruik ervaringen?

Ik ben bezig een sociale kaart samen te stellen voor hulpverlening bij seksueel misbruik. Er zijn verregaande plannen om hiervan een database aan te leggen zodat jij als hulpverlener vindbaar zult worden voor de mensen die jou nodig hebben. Wil je meer weten? Stuur een berichtje en ik zet je op een lijst. Dan houdt ik je op de hoogte van de ontwikkelingen.

De bannerfoto van de in aanbouw zijnde site voor effectieve hulpverlening bij seksueel msibruik