Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij!

 Bestel het boek hier!

Helen van seksueel misbruik door Ivonne MeeuwsenHet boek kost €20,50 en de verzendkosten zijn €5,00 (naar België € 10,00)

Klik op de button – Betaal het boek via je eigen bank – Vul daarna je adresgegevens in! Het boek komt zo spoedig mogelijk naar je toe.

Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij. verkoopbuttonKun je niet overweg met Ideal of wil je een gesigneerd exemplaar van het boek?

Stuur even een mailtje naar ivonne.windtraveller@gmail.com
Dan kun je het boek direct via de mail bestellen.

Leer hoe ook jij kunt helen!

Helen kán! Je hoeft niet levenslang last van je verleden te hebben. Helen is een hele klus, maar het kán wel. In dit boek krijg je handvatten en inspiratie over hoe je dat aan kunt pakken.

Met een handige zelftest

Waar sta jij in je helingsproces? Wat zijn de langetermijngevolgen van seksueel misbruik en hoe spelen deze een rol in jouw leven nu? Vul de zelftest in en je ziet waar je staat en wat je eventueel nog te doen staat.

Meer kennis over seksueel misbruik

Ben jij therapeut en wil jij weten hoe je klanten met een verleden van seksueel misbruik het beste van dienst kunt zijn? Dit boek geeft je de basiskennis die elke hulpverlener over seksueel misbruik zou moeten hebben.

Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij. verkoopbutton