Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij!

Seksueel misbruik heeft invloed op alles!

Worstel jij met de langetermijngevolgen van seksueel misbruik? Ben je angstig, heb je last van stemmingswisselingen of loopt je relatie in de soep? Wordt je soms wanhopig omdat niemand lijkt te begrijpen wat seksueel misbruik met je doet?
Zelfs je therapeut niet?

Het is logisch dat je vastloopt

Seksueel misbruik is ingewikkeld, het heeft gevolgen voor alles wat je doet. Het is lastig om erover te praten, door schaamte maar ook door het maatschappelijk taboe. Je bent bang voor victim-blaming of simpelweg om niet geloofd te worden. En je therapeut? Die heeft er vaak niet voor doorgeleerd.

Dit boek kan je helpen

In dit boek vind je herkenning en erkenning. Eindelijk een boek waarin je leest dat het ook gewoon goed kan aflopen. Dat helen kan. Het boek vertelt hoe de auteur dat heeft gedaan en geeft inzichten in hoe seksueel misbruik in elkaar zit en wat je kunt doen om te helen. Ook als je al een half leven gezwegen hebt …

Met een handige zelftest

Waar sta jij in je helingsproces? Wat zijn de langetermijngevolgen van seksueel misbruik en hoe spelen deze een rol in jouw leven nu? Vul de zelftest in en je ziet waar je staat en wat je nog te doen staat.

 Bestel het boek hier!

Helen van seksueel misbruik door Ivonne MeeuwsenHet boek kost €20,50 en de verzendkosten zijn €5,00 (naar België € 10,00)

Klik op de button – Betaal het boek via je eigen bank – Vul daarna je adresgegevens in! Het boek komt zo spoedig mogelijk naar je toe.

Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij. verkoopbutton

Meer kennis over seksueel misbruik

Ben jij therapeut en wil jij weten hoe je klanten met een verleden van seksueel misbruik het beste van dienst kunt zijn? Dit boek geeft je de basiskennis die elke hulpverlener over seksueel misbruik zou moeten hebben.

Kun je niet overweg met Ideal of wil je een gesigneerd exemplaar van het boek?

Stuur even een mailtje naar ivonne.windtraveller@gmail.com
Dan kun je het boek direct via de mail bestellen.