Hulpverlening na seksueel misbruik. Wegwijzer in Traumaland

Hulpverlening na seksueel misbruik. Wegwijzer in Traumaland

vb cover 1 'hulpverlening na sm'Stel je bent seksueel misbruikt. Wat zijn dan de mogelijkheden? Natuurlijk is er de psycholoog waar menig huisarts je naar zal verwijzen. Wat maar weinig mensen weten is dat in de opleiding tot psycholoog geen dag onderwijs zit over seksueel misbruik. Hoe vind je gespecialiseerde hulp die wél kennis heeft van seksueel misbruik? Kan deze wegwijzer in Traumaland jou helpen?

In het boek staan 8 interviews met mensen die seksueel misbruik hebben meegemaakt, plus interviews met hun therapeut. De verschillende therapieën worden uitgelegd en daarnaast haalt de auteur een thema uit het verhaal extra naar voren. Het resultaat is een inspirerend boek, voor als je op zoek bent naar hulpverlening die past bij jou en als je wilt weten hoe verschillende therapieën werken. Ook inspireert het boek je om een actieve rol in je eigen hulpverlening te pakken. Zelf de regie in handen te nemen.

achterflap cover hulpWegwijzer in Traumaland

Ook voor therapeuten is het boek verhelderend. Het biedt een kijkje over de schutting bij een aantal alternatieve therapieën en breekt een lans voor samenwerking rondom de klant, waarbij de klant de regie heeft over de hulpverlening. De lange termijn effecten van seksueel misbruik zijn dermate complex dat dit zelden of nooit op te lossen is met één enkele therapeut of therapie. Het boek daagt je uit om naast hulpverlener ook een wegwijzer in Traumaland te zijn.

Bestel het boek nu voor € 13,70 plus verzendkosten van € 5,00

Alle bestellingen worden zo snel mogelijk op de post gedaan. Wil je een gesigneerd exemplaar? Geef dat even aan en vermeldt daarbij welke naam je er in wilt hebben. Alle boeken worden in een neutrale, ondoorzichtige envelop verstuurd.

Klik op de button – Betaal makkelijk en veilig via je eigen bank – Vul na betaling je adresgegevens in! 

Bestel het boek hier!