Crowdfunding van Helen van seksueel misbruik loopt goed!

De thermometer loopt op: nog slechts 16 boeken en de kosten zijn gedekt

Er zijn vandaag weer een aantal exemplaren van Helen van seksueel misbruik besteld en daarmee loopt de geld-o-meter flink omhoog. Daarnaast heb ik het layouten van het boek kunnen ruilen voor iets waar ik goed in ben: het vertalen van boeken. Daarmee zijn de kosten met maar liefst 600 euro teruggebracht waardoor er nu slechts 16 boeken verkocht hoeven te worden voordat de kosten gedekt zijn van de eerste druk van 400 boeken.

“Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij” ligt nu bij de drukker voor de eerste proefdruk. Een superspannende ontwikkeling want straks krijgen we dus voor het eerst een heus boek in handen! De prognose is eind van de week of begin volgende week. Het is fijn dat we deze deadline gehaald hebben, zondag samen met de uitgever de hele middag eraan gewerkt en gisteren nog via internet de laatste aanpassingen gedaan. Een foto die nog niet op de juiste plek zat en dat soort dingen. Vanaf nu is het punten en komma’s werk voor wat betreft het boek. De promotie ervan begint nu pas goed!

Vanavond zijn Agnes en ik op bezoek geweest bij een goede vriendin die ook auteur is. Om haar ideeën omtrent de promotie van “Helen van seksueel misbruik” te horen en om te kijken of zij nog contacten heeft met redacteuren, free lance schrijvers, televisie en radio programma’s. Een wereld die we hard nodig gaan hebben om dit verhaal de wereld in te helpen. De sociale media zijn een prima tool om een begin te maken met de promotie, maar de traditionele media hebben nog steeds een enorm bereik en een artikel in een week of maandblad of een televisie-verschijning kan het boek een enorme boost geven.

Vooral vanaf de 26e februari gaat het van belang zijn dat we alle traditionele media zo goed mogelijk inseinen. De boodschap “helen van seksueel misbruik is mogelijk” is er een die de wereld in moet. Je hebt niet levenslang! Morgenmiddag heb ik een eerste interview over het boek. Ik ben heel benieuwd wat dat weer voor reacties zal geven. Het boek is alleen nog maar te bestellen via mijn website. Vanaf de 26e zal het in alle winkels te bestellen zijn (maar waarschijnlijk is bestellen bij mij toch sneller, naast het feit natuurlijk dat ik het desgewenst voor je kan signeren) maar je helpt het boek nog steeds enorm als je het in de voorverkoop aanschaft. Nog 16 boeken te gaan. Op de homepage staat hoe je het boek kunt bestellen. Je kunt ook direct naar de betaalpagina gaan.

voorkant200x305

Eén gedachte over “Crowdfunding van Helen van seksueel misbruik loopt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.