Voortgang van het boek: “Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij.”

Helen van seksueel misbruik is een thema wat veel aandacht vraagt

De afgelopen periode heb ik naarstig gezocht naar een aantal hulpverleners, therapeuten en ervaringsdeskundigen naar wie ik met vertrouwen iemand zou durven doorverwijzen die liever geen (online) coaching heeft maar bijvoorbeeld een bepaalde vorm van therapie die past bij hun visie op de manier waarop ze willen helen van hun seksueel misbruik.

Bereidheid om te geloven dat helen kán!

Een belangrijke voorwaarde voor mij is daarbij dat de therapeut bereid is te geloven dat je écht kunt helen van seksueel misbruik. Dat je niet, zoals vaak gezegd wordt, levenslang hebt, maar dat je door het verwerken van je jeugd als krachtig, prachtig mens in de wereld kunt komen te staan. Dat je gelukkig kunt zijn, een leuke relatie kunt hebben, kunt genieten van je eigen seksualiteit en dat je de koers van je eigen leven kunt varen.

Therapeuten naar wie ik door kan verwijzen

Deze therapeuten gun ik een plekje in mijn boek. Zodat je als je het boek gelezen hebt en je wilt een bepaalde vorm van begeleiding of therapie, je kunt kiezen uit diverse specialismen die zich toegelegd hebben op het helpen helen van seksueel misbruik. Ik heb er een paar gevonden die een plaatsje verdienen. Tijd dus voor het volgende stadium van het boek.

Het boek naar de drukker

Nu nog de specificaties van de drukker en dan kunnen we productie gaan draaien. Intussen is Jan Runhardt van Hulp op internet (HOI) druk bezig met de laatste hand aan de website te leggen, de betaalpagina maken en inrichten, zodat de verkoop kan beginnen. En dan is het wachten op de grote lancering van “Helen van seksueel kindermisbruik. Het trauma voorbij.” Ik verwacht eind januari daar een mooie zaal voor te huren en dan gaat het los! Ik vind het berespannend maar ook leuk.

 

Aanvulling: Inmiddels bijna 5 jaar uit

Het boek is inmiddels al bijna 5 jaar te koop. Inmiddels staan de therapeuten niet meer in het boek, maar op een aparte website.

Je kunt het boek hier bestellen

De therapeuten vind je hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.