Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij!

Seksueel misbruik raakt je hele leven!

Helen van seksueel misbruik kán. Je kunt een fijn, vervullend leven leiden, ook als je als kind structureel misbruikt bent. Dat is het uitgangspunt van dit inspirerende boek van Ivonne Meeuwsen.

Bekijk hier de trailer van het boek:

In dit boek kun je het verhaal lezen van Ivonne Meeuwsen

Zij is als kind seksueel misbruikt van haar 12e tot haar 19e door een ‘vriend van de familie’. Veel mensen denken dat je dan voor het leven getekend bent. Dat je er levenslang last van zult hebben. Ivonne Meeuwsen laat zien dat het ook anders kan. Door diverse therapieën en helingsprocessen uitvoerig te beschrijven, door alle lange termijn effecten van seksueel misbruik aan te kijken en er haar eigen oplossing voor te zoeken.

Het boek inspireert je om hulp te zoeken. Om te blijven geloven dat het trauma van seksueel misbruik geheeld kan worden. Om niet te rusten voordat je net als zij kunt zeggen: ‘Ik ben geheeld’. Want het leven is veel te mooi om in het trauma van het verleden vast te blijven zitten.

Meteen bestellen

Het boek kost € 20,50 en daar komt € 5,00 verzendkosten bij (naar België € 10,00)

preview

Wat zeggen anderen over ‘Helen van seksueel misbruik’

marianne quax

‘Het boek geeft zo’n helder beeld van alles wat er bij seksueel misbruik komt kijken, ik ga het boek gebruiken bij de module ‘seksueel geweld’ in de minor ‘geweld in de leefomgeving’ van de Hogeschool Rotterdam’ 

Marianne Quax, Trainer, coach en docent bij de Hogeschool Rotterdam, bestuurslid van de Academie voor Vrouwen tegen Geweld.