Het nieuwe boek: Jeugdzorg en seksueel misbruik

Help het nieuwe boek de wereld in!

Een nieuw boek? Jazeker! In een vlaag van inspiratie heb ik een nieuw boek geschreven dat binnenkort uit gaat komen. Het heet:

‘Jeugdzorg en seksueel misbruik. Gemengde leefgroepen, ja of nee?’

Het boek is klaar voor de drukker en binnenkort ga ik de eerste druk ervan bestellen.

Jij kunt mij helpen!

Door het boek nu al te bestellen help jij het boek bekostigen! Een nieuw boek is altijd een spannend avontuur en het is altijd de vraag: ‘Hoeveel boeken moet ik bestellen?’. Op die vraag is het antwoord heel moeilijk te bepalen. Want hoeveel mensen gaan dit derde boek kopen?

Een gesigneerd exemplaar voor elke besteller

Daarom doe ik nu al een speciaal aanbod voor de vroege besteller. Het boek komt ergens in juni uit, maar als je het vandaag al bestelt, ben je één van de eersten in Nederland die het boek, gesigneerd!, in zijn bezit heeft.

Wat kost het nieuwe boek?

Het boek kost een tientje en daar komen 3 euro verzendkosten bij (6 euro voor België). Je kunt vandaag al bestellen door op onderstaande knop te drukken en 13 euro over te maken via iDeal. De precieze lanceerdatum moeten we nog plannen (zo vers is dit boekje dus) maar op die dag worden ook de boeken verstuurd die in de voorverkoop besteld zijn.

Klik hier om het boek te bestellen

Hoe ziet het nieuwe boek eruit?

Het nieuwe boek heeft 48 pagina’s. De cover is wederom ontworpen door Agnes van der Graaf, met een prachtige foto van een kunstwerk op de voorkant. Klik op de foto en je krijgt een preview van het boekje gratis toegestuurd.

voorkant jeugdzorg boek

 

Eén gedachte over “Het nieuwe boek: Jeugdzorg en seksueel misbruik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.