Krachtdag na seksueel misbruik

Voor prachtige krachtige mensen, die nog steeds op de benen staan, met een verleden van seksueel misbruik. Een dag om verder in beweging te willen komen. Ook zijn partners of andere naasten welkom. Een dag met sprekers, workshops, muziek, lekkere lunch en vooral ruimte om te ontmoeten met gelijkgestemden. Ook zal Ted Kloosterboer van Stichting Praat weer aanwezig zijn met een mini vuile was manifestatie.

Datum: 22 april 2017
Locatie: Utrecht
Tijd: van 10.30 uur tot 17.00 uur.
Kosten: €39,00 incl. lunch
Groepsgrootte: Max 40
Betalingsvoorwaarden: aanmelding is definitief na betaling
Programma en aanmelding via: http://…www.hannylynch.nl/ agenda/krachtdag-2017-22- april-2017/

Rineke van der Baan verzorgd vanuit Belief en Beleef de workshop: ‘Speel jezelf!’
Wil je liever ‘ja’ of ‘nee’ zeggen? Wil je liever jezelf zijn of eens heel iemand anders? Of ontdek je door uit te proberen wat er bij je past? Kom jij voor jezelf op of help je de ander? Wil je gezien worden of liever verstoppen? Je lijf verbannen of gekoesterd worden? Hou jij je in of laat jij je eens gaan? Wat het ook is, je mag er zijn!
Het bijzondere is hoe ‘spel’ een vrijheid geeft om uit te proberen en tegelijkertijd als spiegel kan werken. Hoe plezier en diepe geraaktheid soms zo dichtbij elkaar kunnen liggen. Geen theater, maar zijn wie je bent. Alles op jouw tijd, op wat jij wilt inbrengen. We zijn er met elkaar en voor elkaar en… we mogen lachen om onszelf. Ik nodig je uit: Ontdek en Speel jezelf!

Rineke van der Baan staat overigens ook vermeld als therapeut op ‘Hulpverlening na seksueel misbruik’

Zoek je, ook na de krachtdag, hulp voor het verwerken van jouw verleden, neem daar dan eens een kijkje voor een therapeut met ervaring op het gebied van seksueel misbruik.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.