Mijn nieuwe boek is vanaf nu te koop!

Mijn nieuwe boek op het succesvolle symposium ‘Wat wél werkt’

Het nieuwe boek ‘Hulpverlening na seksueel misbruik. Wegwijzer in Traumaland’ is gisteren feestelijk gelanceerd tijdens het symposium ‘Wat wél werkt’. Ten overstaande van de 69 symposiumgangers en een aantal genodigden heb ik het eerste boek overhandigd aan Stijn Schenk, die met zijn kritische blik als editor het boek naar een grotere hoogte wist te tillen dan ik het zelf had kunnen doen.

Mijn nieuwe boek tijdens de boeklancering

Op zo’n dag is het net de Oscar’s en er zijn dan ook veel mensen om te bedanken. Een aantal staan op de foto. Zij hebben het symposium tot een onvergetelijke gebeurtenis helpen maken door hun inzet in de workshops. Maar er zijn meer mensen die een bedankje verdienen.

Mensen die meewerkten aan mijn nieuwe boek

De mensen die in het boek staan met hun verhaal, zowel de therapeuten als de klanten. Met hun kwetsbaarheid en hun bereidheid om hun verhaal te delen leveren ze een belangrijke bijdrage aan een beter begrip van seksueel misbruik en wat er nodig is om te helen. Ook redactioneel zijn er een aantal mensen van belang geweest. Met name Stijn Schenk, die van mij het eerste boek in ontvangst heeft mogen nemen en mijn uitgever, Esther van der Ham van Droomvallei Uitgeverij hebben een belangrijke rol gespeeld.

Vormgeving van mijn nieuwe boek

Voor de vormgeving van mijn nieuwe boek, voor de fotografie en het ontwerp van de cover bedank ik Agnes van der Graaf. Maar voor veel meer dan dat. Ik zou niet kunnen zonder haar kritische blik op de punten en komma’s, haar manier van proeflezen waardoor ik geprikkeld wordt om dingen beter uit te leggen. Zij is daarin van onschatbare waarde.

Waarover gaat mijn nieuwe boek

Mijn nieuwe boek vertelt de verhalen van 8 klanten en 7 therapeuten die ik heb geïnterviewd over hun geschiedenis met en in de hulpverlening. Ik heb per therapievorm een stukje uitleg over de therapie opgenomen, het persoonlijke verhaal van iemand die deze therapie doorlopen heeft én een interview met de betreffende therapeut. Daarna heb ik uit elk verhaal een thema genomen en dat uitgediept.

Voor wie is mijn nieuwe boek?

Het boek is geschreven voor overlevers van seksueel misbruik, ter inspiratie en om een goed beeld te krijgen over wat er allemaal aan mogelijkheden zijn om te helen. Maar het boek is zeker ook bedoeld voor hulpverleners, om hen te inspireren om verder te kijken dan hun eigen veld van expertise. Om de problemen die ontstaan door het seksueel misbruik in hun volle omvang te zien en meer inzicht te krijgen in de mogelijke oplossingen.

Vanaf vandaag is het te koop, ook via de reguliere boekhandel, maar direct hier bestellen kan ook:

Hulpverlening na seksueel misbruik. Wegwijzer in Traumaland verkoopbutton

Kosten

Het boek kost                              € 13,33
Verzend- en verpakkingskosten   € 3,00
Totaal                                           € 16,33

Mocht je meerdere boeken willen bestellen, dan kun je verzendkosten besparen door direct bij mij te bestellen door middel van onderstaand formulier.

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Aantal exemplaren:’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Bezorgadres’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Eventueel factuuradres:’ type=’text’/][/contact-form]

Eén gedachte over “Mijn nieuwe boek is vanaf nu te koop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.