Promotie maken voor Helen van seksueel misbruik

De drukker is uitgezocht en er is zelfs een uitgever opgestaan die haar naam aan “Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij.” wil verbinden (wat een relatief grote kostenbesparing is). Wie het is houden we nog even geheim tot de details uitgehamerd zijn. Daarnaast kan ik flink wat kosten op de lay-out besparen door een ruil te doen: een boekvertaling in ruil voor het layouten van mijn boek. Dat maakt dat de kosten die nu geraamd zijn op de financieringsthermometer terug zijn gebracht naar 3000 euro. Een schatting hoor, maar in elk geval komt het voor 400 boeken daar ergens in de buurt.

Na heel even adempauze om met de hond te wandelen is het dan tijd voor de tweede grote klus: Het promotie maken voor Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij. Gelukkig wordt de website inmiddels goed gevonden dankzij de twitter en facebook acties van heel veel mensen en er zijn al heel wat mensen die de voorpublicatie hebben gedownload. Dat gaat de goede kant op. Ik merk dat ik ongeduldig ben: ik wil dat iedereen die op de website komt gelijk het boek koopt! Niet realistisch natuurlijk en ik snap heel goed dat mensen dan eerst een voorproefje downloaden. Zou ik ook doen.

Iedereen die het boek een warm hart toedraagt en net als ik vind dat het boek de wereld in moet, dat het belangrijk is om te vertellen over helen van seksueel misbruik, kan helpen. Als je een bericht maakt (of retweet/shared) waarin de cover van het boek te zien is en de website genoemd wordt dan help je mensen om deze site te vinden en bovendien maak je nog eens kans op een geweldige prijs: Een vergroting van de coverfoto, die prachtige macroopname van een amethist, ingelijst en wel en natuurlijk een uitnodiging voor de boeklancering op 26 februari.

Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij. Auteur: Ivonne Meeuwsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.