Therapeuten en begeleiders gezocht

Oproep therapeuten en begeleiders

Eerder plaatste ik hier een oproep voor therapeuten of begeleiders die gespecialiseerd zijn in helen van seksueel misbruik. Inmiddels heb ik daar drie tips over ontvangen! Dank daarvoor. Ik wil graag een stuk of tien mensen in mijn boek vernoemen, uit diverse specialistische gebieden uit het therapeutisch werkveld dus suggesties zijn nog steeds welkom. Het gaat wel nadrukkelijk om mensen die werken met volwassen overlevers van seksueel misbruik in hun jeugd, omdat dat ook de insteek is van mijn boek “Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij.

Net als toen ik zelf nog op zoek was naar hulpverlening zijn de specialisten op dit gebied moeilijk te vinden. Ik ben dan ook blij dat er een paar aanmeldingen en tips waren, want het lijkt mij erg prettig om in het boek een aantal therapeuten naast mezelf aan te wijzen die je kunnen helpen met het helen van seksueel misbruik. Ik ga met alle begeleiders en therapeuten persoonlijk in gesprek en alleen als ik er een goed gevoel bij heb komen ze in mijn boek en kan ik mensen naar hen verwijzen. Ieder met zijn eigen insteek en specifieke werkvorm, ieder met in zijn of haar eigen woorden een verhaal over wat zij te bieden hebben aan slachtoffers/overlevers van seksueel misbruik.

Mocht je dus nog iemand kennen, meldt het dan. Dat kan ook zonder dat je gelijk met je naam op de site komt, bijvoorbeeld door een mailtje aan ivonne.windtraveller@gmail.com te sturen

Warme groet,
Ivonne

 

 

2 gedachten over “Therapeuten en begeleiders gezocht

  1. Beste Ivonne, Ik ben een specialist op het gebied helen na seksueelmisbruik. Misschien heb je het boek nog niet af?
    Of misschien ken je mensen die graag geheeld willen worden.

    Hartelijke groet, Margo Maarssen

  2. Dag Ivonne, ik heb je boek gelezen, het kwam voor mij precies op tijd! Ik ben er erg blij mee! Jouw verhaal lijkt in grote lijnen op dat van mij.
    Ik ben hulpverlener, heb al 16 jaar een eigen praktijk, ben homeopaat en spiegelcoach, en zelf dus ervaringsdeskundige. Tijdenlang, ik ben nu 62, heb ik er mee om kunnen gaan zonder me er echt mee te verbinden, dit zonder dat ik mijn vinger er op kon leggen hoe ik dat zou moeten doen. Doordat ik een auto immuunziekte ben gaan ontwikkelen en de boodschap daarvan begon te doorgronden is me dat nu wel gelukt! Ik ben dus “uit de kast” en wil me er met heel veel liefde verder op gaan toeleggen. Zelf schrijf ik al jaren en begint een boek ook vorm te krijgen.
    Hartelijke groet, Maria

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.