De voorverkoop van Helen van seksueel misbruik start nu!

Helen van seksueel misbruik komt uit op 26 februari 2013

Het boek “Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij” gaat binnenkort naar de drukker voor de eerste editie en jij kunt helpen om die zo groot mogelijk te maken. Je kunt het boek nu al bestellen voor €19,95 en dan wordt het op 27 februari, de dag na de lancering verstuurd! Dat doen we zelf dus eventueel kan ik het voor je signeren.

Door nu al te betalen voor het boek help je mee met het verschijnen ervan. Op dit moment staat de teller op 16 boeken en de verkoop is natuurlijk nog maar net begonnen.

Dit boek moet de wereld in en jij kunt helpen!

Naast de 1000 euro die ik er zelf in investeer heb ik dus bijna 320 euro uit de voorverkoop “binnen” en voor de eerste editie zou ik minimaal 1600 (voor 200 exemplaren) nodig hebben. Als ik dus nog 14 boeken in de voorverkoop betaald krijg heb ik het geld voor de eerste druk bij elkaar!

Natuurlijk is dat nog maar het begin! Het liefst zou ik voor de eerste editie ineens 1000 exemplaren bestellen omdat ze dan per stuk goedkoper worden. Dan kosten de boeken nog maar €4,50 om te laten drukken. Als er dus nog eens 145 boeken besteld worden kan ik gaan voor de grotere drukgang. Daarnaast zijn er dan 145 mensen die het boek in hun bezit hebben op de laatste dag van februari, een mooi begin voor een boek waarvan ik hoop dat het veel mensen zal helpen.

Hoe kun je helpen?

Je kunt op twee manieren helpen:

Bestel het boek door €21,95 (19,95 voor het boek plus 2 euro verzendkosten) over te maken op bankrekening nummer: 125189648 o.v.v. gesigneerd of ongesigneerd en het afleveradres. Vermeld ook of je een BTW-factuur nodig hebt, dan sturen we die mee met je bestelling. Als je dat allemaal niet kwijt kunt in de ruimte op het formulier of je hebt een vraag, stuur dan even een mailtje naar info@ivonnemeeuwsen.nl

Of doe een willekeurige donatie via de bank (o.v.v. donatie) of natuurlijk via de donatieknop op de site. Dat gaat met paypal, handig voor mensen die een paypal account hebben en verder anoniem willen blijven.

Nog precies een maand voordat het boek gelanceerd wordt. Over precies 15 dagen neem ik het besluit, worden het er 200 or worden het er 1000? Op Valentijnsdag zullen we het weten! Samen kunnen we “Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij” echt groot de wereld in zetten. Help je mee?

Warme groet,
Ivonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.