Partners in beeld. Seksueel misbruik raakt het hart van de relatie

Partners in beeld. Seksueel misbruik raakt het hart van de relatie

voorkant cover partnersHet boek ‘Partners in beeld. Seksueel misbruik raakt het hart van de relatie’ is een overzichtelijk boek waarin de problemen die spelen in een relatie met iemand die seksueel misbruikt is in kaart gebracht worden. Seksueel misbruik raakt het hart van de relatie, omdat een relatie draait om vertrouwen, intimiteit, seksualiteit en samen zijn. Juist daarin is het slachtoffer van seksueel misbruik vaak beschadigd. Het boek gaat onder ander in op thema’s als:

  • de onthulling
  • relatie-fases
  • seksualiteit
  • vertel je het de kinderen?
  • emoties (van jou én de ander)

achterflap cover partners-2De lange termijn effecten van seksueel misbruik zorgen voor veel eenzaamheid, onbegrip en pijn bij partners. Wat moet je als je lief schrikt, wanneer je hem of haar wilt aanraken? Plotseling uit het niets heel boos wordt? Bang of depressief is? De verwarring en ontreddering bij partners is vaak groot. Het boek geeft handvatten, legt uit hoe dingen werken en geeft tips over hoe om te gaan met je lief die seksueel misbruikt is. Geen pasklare oplossingen, maar manieren waarop je, samen met je lief, aan een beter leven kunt werken.

Bestel ‘Partners in beeld’

Het boek kost €20,50 plus €5,00 verzendkosten (naar België € 10,00)

Bestel het boek hier!

Victor Reinier, acteur en bestuurslid van Stichting Open Minds over ‘Partners in beeld. Seksueel misbruik raakt het hart van je relatie’:

‘Hoe houd je je partner dichtbij, als hem of haar zoiets vreselijks is gebeurd? Dit boek helpt het onbespreekbare bespreekbaar te maken. En er over praten is immens belangrijk’