Ivonne Meeuwsen

Ivonne Meeuwsen, seksueel misbruikt

Als kind ben ik seksueel misbruikt, door een vriend van de familie. Het heeft mijn jeugd gekleurd. Ze zeggen dan dat je levenslang hebt, voor het leven getekend bent. Daar ben ik het niet mee eens. Ik ben er van overtuigd dat helen kán.

Ivonne Meeuwsen, online coach

In mijn praktijk als (online) coach help ik mensen om hun ervaringen met seksueel misbruik te helen. Je kunt het achter je laten. Je kunt een vervuld leven voor jezelf creëren, met alles wat daar bij hoort, ook als je seksueel misbruikt bent.

Ivonne Meeuwsen, de schrijfster

Schrijven is iets wat ik altijd al gedaan heb. Toch heeft het lang geduurd voordat ik van schrijven mijn beroep kon maken. Het boek ‘Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij’ is daarin mijn eerste stap geweest. Inmiddels werk ik aan mijn zevende boek en schrijf ik teksten voor diverse websites, inclusief deze en help ik anderen om hun verhaal op papier te zetten.

Kan ik jou helpen?

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Zoek jij een coach die weet waar seksueel misbruik over gaat en die je kan helpen met het verwerken ervan? Kijk dan eens op mijn website voor mijn aanbod: www.ivonnemeeuwsen.nl

11 gedachten over “Ivonne Meeuwsen

 1. Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog! Heel mooi deze foto presentatie en wat fijn dat jij zo volwaardig bezig bent met het (een beetje) beter maken van de wereld.

 2. hallo Ivonne,
  Ik wil graag de gratis download van je boek. Maar er is op de pagina geen link te vinden die dat doet. Misschien kun je daar even naar kijken.
  Verder heb ik een vraag. Sinds kort sta ik vermeld op de pagina. Ik vraag me nu af wat ik kan doen zodat er meer bekendheid komt. Van de site en natuurlijk ook van mij. Ik zag ook dat een cliënt van mij inmiddels op eigen in initiatief een mooie reactie heeft geplaatst over mijn manier van werken. Ontroerend om te lezen.
  Hoe is het met de masterclass?

  succes.

  • Hoi Marjo,

   Ik ga de masterclass inplannen, ik ben nog even aan het kijken naar wanneer het beste uitkomt. Waarschijnlijk worden het dinsdagmiddagen.
   Meer bekendheid kan op een aantal manieren:

  • Ingezonden stukken: Als jij een blog schrijft over de manier waarop je werkt, een mooi verhaal over een klant of achtergrondinformatie over jouw methodiek, dan zal ik die tekst bekijken, eventueel redigeren en publiceren op de blog. Ook daarin mag je verwijzen naar je vermelding op de site en/of naar je eigen website.
  • Je kunt blogs van de website promoten op de diverse sociale netwerken, eventueel commentaar achterlaten bij de blogs waarin je verwijst naar je website.
  • Als je verstand hebt van SEO kun je je vindbaarheid op zoekwoorden vergroten door daar handig gebruik van te maken.
  • Ik overweeg om binnenkort een proefgroep te starten voor een soort online-promotie cursus speciaal voor hulpverleners van de website. Dingen als effectief bloggen, waar kan ik mijn site promoten en hoe krijg ik het juiste soort bezoekers.
  • Over de masterclass meer in mijn volgende eZine

 3. Heej Ivonne,
  Ik wil je laten weten dat ik enorm veel respect heb voor je. Ik vind het heel knap dat je je ervaringen hebt durven opschrijven in een boek. Ik heb je boek gelezen en ik heb er in ieder geval veel herkenning uit gehaald.
  Daarbij geeft het me wel hoop dat het misschien ooit wel verwerkt kan worden, of in ieder geval een minder ‘aanwezige’ plek hoeft te hebben in mijn leven.
  Ik bewonder je kracht en zie er veel van mezelf in terug.
  Bedankt

 4. Pingback: SEKSUEEL MISBRUIK - Ontdek Je Kracht

 5. Lieve Ivonne , ik ben nog maar halverwege het boek, hulpverlening na seksueel misbruik maar er gaat nu al een wereld voor mij open ….eindelijk en dat op mijn 54ste ….. ik dacht dat ik nooit meer zou herstellen. ….ik ben jou zo enorm dankbaar. ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.