Foto’s uit het boek

Alle foto’s voor het boek en voor deze website zijn gemaakt door Agnes van der Graaf. Neem ook eens een kijkje op haar fotowebsite.

Foto van distel

Prachtige foto’s voor allerlei doelen

Op haar website staat een prijslijst van wat een ingelijste foto kost in diverse maten. Daarnaast kun je haar benaderen voor een foto die je online kunt gebruiken. (als header op je website, bijvoorbeeld) of, net als ik heb gedaan, voor een boekcover of voor het binnenwerk. Voor uitgeverijen is een bezoek aan Agnes om eens door haar portfolio te ‘bladeren’ zeker de moeite waard.

Kijk mee door de macrolens van Agnes

Agnes verstaat de kunst van het kleine groot(s) maken. Door met haar mee te kijken kun je een wereld ontdekken die bestaat uit de kleinste bloemetjes, de kleinste details. Een wereld van schoonheid waarvan je het bestaan alleen maar vermoedde zal zich aan je laten zien. Werelden die verre reizen doen vermoeden maar gewoon hier in Arnhem, op de Posbank of in Park Zypendaal genomen zijn.

Nieuw bij Fotografie Agnes

Ook voor prachtige portretten kun je bij Agnes terecht. Zij maakt hele bijzondere foto-presentaties van al jouw foto’s op muziek. Ik heb er één van mezelf laten maken die op mijn Ivonne Meeuwsen pagina staat. Wat de serie zo mooi maakt is dat Agnes al je gezichten laat zien aan de wereld. Puur, echt en ontroerend.