Helen van seksueel misbruik

Op deze site is heel veel informatie te vinden over seksueel misbruik en wat je kunt doen om hiervan te helen. Te veel om op te noemen, dus hierbij vooral de highlights. Kijk ook eens op mijn persoonlijke site en op hulpverlening na seksueel misbruik:

Zelftest

Wat hoort er allemaal bij seksueel misbruik? Door de zelftest kun je een idee krijgen welke van je klachten aan seksueel misbruik gerelateerd kunnen zijn. Het is geen test waarmee je kunt vaststellen of je seksueel misbruikt bent, maar je kunt wel een idee krijgen van wat er allemaal mee te maken heeft.

De blog:

Lees allerlei artikelen over thema’s rondom seksueel misbruik, gastblogs van lotgenoten over hun levensverhaal en ervaringen. Wil je zelf ook een bijdrage leveren? Dat kan. Je kunt meedoen met de maandelijkse wedstrijd of laat je ondersteunen in je schrijverschap door Ivonne als schrijfcoach.

De boeken:

Uitgeverij Ivonne Meeuwsen is gespecialiseerd in zinvolle boeken over seksueel misbruik. Boeken die vanuit een positieve insteek kijken naar wat er nodig is om te helen.

Hulp nodig?

Als coach kan ik je helpen op diverse manieren. Zo kan ik je persoonlijke coaching aanbieden in mijn praktijk in Giesbeek (achter Arnhem) of via Skype. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor begeleid lotgenotencontact, je kunt een keuzeconsult aanvragen als je niet goed weet wat voor hulp je nodig hebt. Voor hulpverleners bied ik een opleiding of supervisie aan.