Hulpverlening

Hulpverlening na seksueel misbruik

Op een nieuwe website ben ik een verzameling begonnen van hulpverleners die iets bij te dragen hebben aan het helen van seksueel misbruik. Ik ben van mening dat het ridicuul is om te veronderstellen dat je aan één vorm van hulpverlening genoeg kunt hebben om zo’n veelheid aan lange termijn effecten van seksueel misbruik aan te pakken. Ikzelf heb in elk geval meer dan 10 therapeuten gehad die elk op een eigen manier iets aan mijn proces hebben bijgedragen. Allemaal even nuttig.

Ervaren en gespecialiseerde hulpverlening

Op de site staan allerlei vormen van hulpverlening, van psychotherapie tot EMDR, van een spirituele retraite tot coaching. Op de site leggen ze uit wat ze precies doen. Je kunt op deze manier bewust en geïnformeerd een keuze maken voor hulpverlening die bij jou past. Ik hoop dat je hier kunt vinden wat je zoekt.

Biedt jij hulpverlening aan mensen met seksueel misbruik ervaringen?

Voor maar 100 euro per jaar kun je een vermelding krijgen op de website ‘Hulpverlening na seksueel misbruik’, aangevuld met diverse berichten in de social media. Omdat de website in de opbouwfase is en nu nog maar 2500 bezoekers per maand trekt, geldt er een introductieaanbieding. Je kunt nu een jaar lang vermeld worden voor 50 euro!

De bannerfoto van de in aanbouw zijnde site voor effectieve hulpverlening bij seksueel msibruik

Zoek jij hulpverlening na seksueel misbruik?

De nieuwe website heeft een groeiend aantal hulpverleners, therapeuten van allerlei soorten. De site is nog in opbouw, dus als je het daar nog niet kunt vinden, stuur dan even een mailtje wat je precies zoekt. Mogelijk kan ik je persoonlijk helpen om toch iemand te vinden. Ga naar de site>>