Aanbod van Ivonne Meeuwsen

Wie ben ik?

Ivonne Meeuwsen auteur van boeken over seksueel misbruik

Ik ben Ivonne. Ik ben auteur van diverse boeken over helen van seksueel misbruik Als zelfstandig professional coach ik mensen die met seksueel misbruik te maken hebben gehad in hun jeugd en/of hun partners.

Ik ben creatief (zowel in mijn denken als in de kunstzinnige zin), ik houd van mensen, van taal én ik ben seksueel misbruikt als kind.

Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij

Mijn verhaal staat in het eerste hoofdstuk en loopt als een rode draad door het boek: ‘Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij!’. Toch is het boek veel meer dan alleen mijn verhaal. Het boek beschrijft alle inzichten die ik heb verkregen in mijn eigen helingsproces en van de verhalen van mensen die ik gecoached heb.

Het resultaat is een boek over hoe seksueel misbruik je leven overhoop kan gooien. Maar vooral over hoe je de draad (weer) op kunt pakken. Het boek geeft veel inzicht in de langetermijneffecten van seksueel misbruik, voor overlevers maar zeker ook voor partners, vrienden, familie en professionals.

Je kunt helen van seksueel misbruik.

Mijn leven is inmiddels al jaren op de rit. Ik heb het misbruik verwerkt, een plekje kunnen geven. Het is één van de feiten uit mijn leven, niet meer het belangrijkste aspect van mijn geschiedenis. Ik heb mijn boeken geschreven, omdat ik uit ervaring weet dat het helpt als je jezelf in de verhalen van anderen herkent. Op basis van mijn boeken en mijn ervaringen als coach heb ik daarnaast een hulp aanbod geformuleerd. Enerzijds voor overlevers en anderzijds voor professionals en mensen uit de omgeving van de overlevers. Ik bezit kennis, ervaring en inzichten die ik graag op allerlei manieren uitdraag.

Wat ik kan bieden

Meer weten over wat ik aan aanbod heb op het gebied van coaching? Ik heb een eigen website met diverse aanbiedingen, zowel voor lotgenoten als voor professionele hulpverleners. Kijk op ivonnemeeuwsen.nl

Voor organisaties

Meer weten over wat ik kan bieden aan organisaties? Werkt uw organisatie in de hulpverlening aan volwassenen? Hoe verbeter je de hulpverlening aan overlevers van seksueel misbruik en hoe doorbreek je handelingsverlegenheid bij het personeel? Neem contact op voor een op maat gemaakt programma.