Aanbod

Wie ben ik?

Ivonne Meeuwsen auteur van boeken over seksueel misbruik

Ik ben Ivonne. Ik ben auteur van het boek ‘Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij’.  Ik heb een aanbod binnen mijn eigen bedrijf als zelfstandig professional. Ik coach mensen die met seksueel misbruik te maken hebben gehad in hun jeugd en/of hun partners. Ik ben creatief (zowel in mijn denken als in de kunstzinnige zin), ik hou van mensen, heb twee poezen én ik ben seksueel misbruikt als kind.

Mijn verhaal staat in het eerste hoofdstuk van het boek en loopt als een rode draad door ‘Helen van seksueel misbruik’. Toch is het boek veel meer dan alleen mijn verhaal. Het boek beschrijft alle inzichten die ik heb verkregen in mijn eigen helingsproces en van de verhalen van mensen die ik gecoached heb.

Het resultaat is een boek over hoe seksueel misbruik je leven overhoop kan gooien. Maar vooral over hoe je de draad (weer) op kunt pakken. Het boek geeft veel inzicht in de lange termijn effecten van seksueel misbruik, voor overlevers maar zeker ook voor partners, vrienden, familie en professionals. Lees hieronder de mogelijkheden binnen mijn aanbod.

Je kunt helen van seksueel misbruik.

Mijn leven is inmiddels op de rit. Ik heb het misbruik verwerkt, een plekje kunnen geven. Het is één van de feiten uit mijn leven, niet meer het belangrijkste aspect van mijn geschiedenis. Ik heb het boek geschreven omdat ik uit ervaring weet dat het helpt als je jezelf in de verhalen van anderen herkent. Op basis van het boek en mijn ervaringen als coach heb ik daarnaast een hulp aanbod geformuleerd. Enerzijds voor overlevers en anderzijds voor professionals en mensen uit de omgeving van de overlevers. Ik bezit kennis, ervaring en inzichten die ik graag op allerlei manieren uitdraag.

Het aanbod van Ivonne Meeuwsen

Meer weten over wat ik aan aanbod heb op het gebied van coaching? Ben je zelf misbruikt of wellicht je partner en heb je nog last van (een aantal van) de lange termijn effecten?
Kijk op het aanbod van Coaching
Of kijk op het aanbod van Groepscoaching voor lotgenoten

Voor professionals

Meer weten over wat ik te bieden heb voor professionals die werken met volwassenen met een verleden van seksueel misbruik?
Kijk op het aanbod van een Masterclass

Voor organisaties

Meer weten over wat ik kan bieden aan organisaties? Werkt uw organisatie in de hulpverlening aan volwassenen? Dan is de kans groot dat een deel van uw klanten seksueel misbruikt is. Hoe doorbreek je handelingsverlegenheid bij het personeel en verbeter je de hulpverlening aan overlevers van seksueel misbruik.
Kijk op het aanbod aan In company trainingen of neem contact op over een lezing

Betalen uit een PGB?

Heb jij een PGB met indicatie begeleiding? Doorgaans kun je daaruit ook mijn diensten betalen (in elk geval als het om individuele trajecten gaat).