Boeklancering

Op 26 februari is mijn boek uitgekomen en we hebben dit heugelijke feit met een heuse boeklancering gevierd. Ik ontving het eerste boek uit handen van Mariëtte van Dorst, directeur van Moviera. Haar prachtige speech zal ik op een ander tijdstip hier publiceren.

Hier wil ik graag een paar foto’s van de boeklancering publiceren. Op die manier kun je een beetje meegenieten, voor het geval je er niet bij kon zijn.

Het moment supreme

Het moment dat ik mijn boek voor het eerst in handen krijg, na de toespraak van Mariëtte van Dorst van Moviera

Esther van der Ham en Ivonne Meeuwsen

Esther en Marcel van Uitgeverij Droomvallei hebben zich ware partners in production getoond.

Ivonne Meeuwsen en Agnes van der Graaf

Zonder Agnes van der Graaf was het boek er nog lang niet. Mijn lief, een moment om haar te bedanken!

De coverfoto van 'Helen van seksueel misbruik'

De coverfoto die we onder alle trouwe retweeters en Facebook shareders hebben verloot gaat naar Hanny Jellesma in Heerenveen. Die gaan we nog brengen dus…

De boeklancering was een groot succes en de eerste reacties op het boek zijn onverdeeld positief, ontroerd en ontroerend.

voorverkoopbutton

 

6 gedachten over “Boeklancering

 1. Pingback: Artikel in de Gelderlander over Helen van seksueel misbruik | Helen van seksueel misbruik

 2. Hoi Ivonne,

  Ik wil je boek graag bestellen. Kun je aangeven hoe ik dat kan doen?

  Groet,

  Annemarie

 3. Hoi Annemarie,

  Natuurlijk!
  Het eenvoudigst is om gewoon 19,95 plus 2 euro verzendkosten over te maken op: rabobank rekening nummer: 125189648 tnv. Ivonne Meeuwsen.
  Als je daarbij je adresgegevens noteert stuur ik je het boek na de lancering op.
  Wil je het gesigneerd hebben?

  Warme groet,
  Ivonne

 4. Pingback: Villa2B dag, Dag 5 van 26 ontmoetingen | reismeermin

 5. Lieve Ivonne,

  Heel erg bedankt voor het publiceren van dit geweldige boek! Het is een mooi boek door de opzet die je hebt gekozen en door de sfeer die de ondersteunende foto’s van Agnes van der Graaf er aan geven. Het leest hierdoor bijzonder plezierig.

  Maandag kreeg ik je boek binnen met de post en woensdagmiddag had ik het uitgelezen! Ik ben niet zo’n lezer, maar sommige boeken vragen nu eenmaal om in 1 x opgevreten te worden. Dit is zo’n boek!

  Eindelijk is er een boek dat ook Mannen ziet staan als overlevers van Incest of Seksueel misbruik. Vaak zijn het de emotionele vertellingen van een slachtoffer die de aandacht opeisen, maar hier is een heel bewuste uitzondering gemaakt.

  Je bent zeer compleet geweest. Niet alleen je eigen verhaal speelt als een rode draad door dit werk, maar ook een groot aantal consequenties en behandelmethoden heb je behandeld. Dit maakt je boek erg professioneel.

  Ik zie dit boek als ‘verplicht’ leesvoer voor iedereen die op wat voor manier dan ook met kinderen of volwassenen werkt of gaat werken. Wat een schat aan informatie, en wat een beelden die je naar boven tovert.

  Het is meesterlijk zoals je dit ‘te pijnlijke’ onderwerp behandelt en daar direct zo’n krachtige positiviteit in weet neer te zetten.
  Het heeft mij 28 jaar gekost voordat ik kon zeggen: “Ik heb mij laten misbruiken ” (Zelf de verantwoordelijkheid nemen) , in plaats van “Hij heeft mij misbruikt” (Slachtoffer-uitspraak).

  Ik ben zelf Incest-overlever en kom uit een gezin van 10 kinderen, waarvan er na mijn onthulling (op mijn 26e ) nog 2 broers en 2 zussen misbruikt bleken te zijn.
  Als ik je mijn verhaal compleet uit de doeken zou doen heb je MIJN boek te pakken.

  Wanneer ik openhartig ben over mijn verleden is dit voor velen vaak een te grote belasting en weten zij zich geen houding te geven. Toch ben ik het vanaf mijn 26e jaar bespreekbaar blijven maken. Al zou het maar één persoon de ruimte bieden om er over te kunnen gaan praten. Dit kan zijn of haar redding betekenen!

  Ieder trauma en iedere vervelend voorval heeft een “Cadeau” in zich. Mij heeft het gebracht dat ik een sterk zelfredzaam persoon ben die voor zichzelf weet op te komen op een liefdevolle manier, rekening houdend met de mensen om mij heen.

  Ik ben ook geraakt door de mooie combinatie die ik ontdekt heb. Ik werk zelf veel met het onderwerp ‘Assertiviteit’. Hier ligt een goede link naar jouw onderwerp.

  Het is onze verantwoordelijkheid onze kinderen en anderen om ons heen te leren open en assertief te communiceren. Dit biedt kansen in het voorkomen van veel frustraties en trauma’s.

  Ik wens je alle succes met je boek!
  Het is al je moeite Meer dan waard geweest, het is een cadeau aan de wereld!

  Lieve groet,

  Ton Heerding
  Rebalancer & Coach voor Zelf-Ontwikkeling
  http://www.Xzelf.nl

Reacties zijn gesloten.