Boektrailer

Boektrailer van ‘Helen van seksueel misbruik’

Deze boektrailer heb ik om twee redenen laten maken. Ten eerste natuurlijk als reclamemateriaal voor mijn boek. De andere reden is minder voor de hand liggend. De boektrailer kan ik in deze vorm gebruiken bij presentaties, als een soort van inleiding.

De inleiding van presentaties

Tot nu toe, als ik ergens een lezing of presentatie gaf was het altijd spannend of de techniek het zou doen. De audio was apart van de foto’s en daardoor moest altijd de audio eerst gestart worden alvorens de diaserie van de foto’s ging lopen. Dat hoef nu niet meer. Met één druk op de knop gaat deze boektrailer van start. Blijft natuurlijk staan dat de locatie waar ik een presentatie geef werkend internet moet hebben. Anders moet ik de boektrailer alsnog op een stickje zetten.

De foto’s van deze boektrailer

De foto’s die gebruikt zijn in deze boektrailer zijn van Agnes van der Graaf. Het is een selectie uit de foto’s die in het boek zelf elk nieuw hoofdstuk markeren. Agnes maakte ook de fotopresentatie van mij die je op mijn ‘Ivonne Meeuwsen’ pagina vindt.

Heb je tips voor een nog betere boektrailer?

Binnenkort ga ik ook de Amerikaanse boektrailer maken. Mocht je ideeën hebben over hoe we de trailer nog beter kunnen maken, dan nemen we die mee in het maken van de Engelstalige boektrailer.

Oproep aan mensen die enthousiast zijn over mijn boek!

Ook zoek ik nog mensen die op video willen zeggen wat ze van mijn boek vonden. Een kleine reclameboodschap, wat vond je van het boek, hoe heeft het je geholpen om jezelf of een ander te begrijpen. Als je dat wilt doen, dan graag zelf even een videootje opnemen met je smartphone of iets dergelijks (het mag heel kort zijn). Dan plaats ik het op youtube en natuurlijk op deze site! (eventueel kan ik hem op youtube ‘onzichtbaar’ houden en alleen op deze site vindbaar)

3 gedachten over “Boektrailer

 1. Hallo yvonne, als ik de trailer wil bekijken zegt deze: deze video bestaat niet…
  Jammer en ik denk dat het voor jou fijn is dat je dat weet en er iets aan kan doen.
  Je website daagt me uit
  Ontroerd me
  Reeds lange tijd tracht ik mijn “blinde”vlekken en mijn “onvermogen” in de relatie mbt. de naaste familie te zien. Altijd heb ik mezelf erop aangekeken dat ik degeen ben die het niet”goed” doet, zoals ik dat ook geleerd heb van kleins af aan.
  Als professioneel bewegingstherapeute help ik anderen… Doch,jij helpt mij nu:jouw lijst toont me nu al openingen in mijn eigen blinde vlekken…..confronterend en ook HEEL fijn!!
  Dank
  Dank voor je openheid en helderheid
  met vriendelijke dansante groet,ingrid

 2. Hallo Yvonne.
  Ik heb je boek gelezen in de gevangenis in vught. Dat daar omdat ik verkeerde voorbeeld heb gegeven aan me dochter. Zeg maar plat als dader. Ik was op zoek na de impact die mijn misstap kan hebben en naar een weg terug. Heb er werkelijk veel spijt van. Was zelf ziende blind en horende doof toen ik mijn fouten maakte. Je boek heeft inzichten die in taboe sfeer zitten. Dat is goed.
  Jammer dat u geen kind van God bent geworden tot nu toe. Dat u de liefde en genezing die hij in mensen wil doen niet heb leren kennen. Ik geloof zelf wel dat Jezus leeft terug komt en dat hij mijn eeuwige straf reeds droeg. Slechts de tijd op aarde draag ik me straf. Maar ik geloof niet dat wij een leven lang gebukt hoeven te gaan onder het verleden. Er is herstel van glorie mogelijk. Bevrijding en genezing. Maar alleen als we dat zelf willen. Mensen die kiezen nooit de woede op te geven blijven gevangen in die woede. Ik ontmoeten in de gevangenis Robbert m. Zeg maar de Nederlandse mark Dutroux. Wat een gruwel kleeft er aan zijn naam. Gruwel voor de slachtoffers maar ook voor zijn leven. Hij vertelde me persoonlijk dat hij dood wilde. Ik snap dat. Stond ook op dat punt. Niet me leven zelf te nemen. Maar om het aan God terug te geven. Heb zelf nog om gas staan roepen onder de douche.
  Ik weet het vele mensen vinden diep in hun hart dat we gedood moeten worden. Vermoord als vergelding. Er zijn dus veel moordenaars in ons land. Niet feitelijk. Maar met hun hart. Met heel hun wezen zweren ze bij wraak.
  Maar u en ik weten dat daar geen genezing in schuil gaat.
  Genezing van dader en slachtoffer ligt in openheid en inzicht. Openheid die dingen uit de taboe haalt en daar mee het kwade ontkracht. Inzicht in hoe seksualiteit door de maker ervan bedoeld is.
  Seksualiteit is als een vuur. In de kachel een prachtig iets. Maar buiten de kachel kan het je hele huis verwoesten.
  De kachel is het huwelijk/liefdes relatie een veilige plek tussen twee mensen.
  Seks daar buiten kan alles verwoesten.
  Ik verloor alles wat me werkelijk lief is in het leven. Mijn huwelijk mijn kind mijn huis mijn familie mijn werk mijn vrijheid enz.
  Waarom? Omdat ik met vuur speelde samen met mijn geliefde dochter.
  Tot mijn grote spijt moet ik nu zeggen. Oorzaak? ? De vraag hoe heb ik zo iets ooit kunnen doen? Waarom ben ik zo?
  Hoe is het mogelijk? Dat zijn vragen waar ik gevangenis mee zat. Nu op you tube krijg ik de antwoorden stukje bij beetje door preken van david de vos. Maar ook in de kerk in België waar ik nu kom.
  Leer daar toevallig ook slachtoffers kennen. Voor elkaar bidden en vergeven.
  Ik moet ook vergeven. Want ik ben zo niet geboren. Maar geworden door mijn leven heen. Mijn opvoeding en pest verleden hebben me gemaakt tot wat ik was geworden. Seks als troost bij gebrek aan liefde thuis. Seks als voorbeeld van dat is goed. Porno boekjes vanaf mijn 10e jaar.
  Geen geborgenheid in het gezin. Afgewezen door meisjes in mijn pubertijd. Dat was de voedingsbodem. Ik kan mijn opvoeders niet verwijten, omdat ze zelf geen wijsheid hadden die ik nu wel heb.
  Maar zelfs met wijsheid moet je nog wel steeds de goede keus maken. Seksuele onreinheid is een diep geworteld probleem in de maatschappij en me leven. Bedankt voor uw inzichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.