Boektrailer

Boektrailer van ‘Helen van seksueel misbruik’

Deze boektrailer heb ik om twee redenen laten maken. Ten eerste natuurlijk als reclamemateriaal voor mijn boek. De andere reden is minder voor de hand liggend. De boektrailer kan ik in deze vorm gebruiken bij presentaties, als een soort van inleiding.

De inleiding van presentaties

Tot nu toe, als ik ergens een lezing of presentatie gaf was het altijd spannend of de techniek het zou doen. De audio was apart van de foto’s en daardoor moest altijd de audio eerst gestart worden alvorens de diaserie van de foto’s ging lopen. Dat hoef nu niet meer. Met één druk op de knop gaat deze boektrailer van start. Blijft natuurlijk staan dat de locatie waar ik een presentatie geef werkend internet moet hebben. Anders moet ik de boektrailer alsnog op een stickje zetten.

De foto’s van deze boektrailer

De foto’s die gebruikt zijn in deze boektrailer zijn van Agnes van der Graaf. Het is een selectie uit de foto’s die in het boek zelf elk nieuw hoofdstuk markeren. Agnes maakte ook de fotopresentatie van mij die je op mijn ‘Ivonne Meeuwsen’ pagina vindt.

Heb je tips voor een nog betere boektrailer?

Binnenkort ga ik ook de Amerikaanse boektrailer maken. Mocht je ideeën hebben over hoe we de trailer nog beter kunnen maken, dan nemen we die mee in het maken van de Engelstalige boektrailer.

Oproep aan mensen die enthousiast zijn over mijn boek!

Ook zoek ik nog mensen die op video willen zeggen wat ze van mijn boek vonden. Een kleine reclameboodschap, wat vond je van het boek, hoe heeft het je geholpen om jezelf of een ander te begrijpen. Als je dat wilt doen, dan graag zelf even een videootje opnemen met je smartphone of iets dergelijks (het mag heel kort zijn). Dan plaats ik het op youtube en natuurlijk op deze site! (eventueel kan ik hem op youtube ‘onzichtbaar’ houden en alleen op deze site vindbaar)

2 reacties op “Boektrailer

 1. Hallo yvonne, als ik de trailer wil bekijken zegt deze: deze video bestaat niet…
  Jammer en ik denk dat het voor jou fijn is dat je dat weet en er iets aan kan doen.
  Je website daagt me uit
  Ontroerd me
  Reeds lange tijd tracht ik mijn “blinde”vlekken en mijn “onvermogen” in de relatie mbt. de naaste familie te zien. Altijd heb ik mezelf erop aangekeken dat ik degeen ben die het niet”goed” doet, zoals ik dat ook geleerd heb van kleins af aan.
  Als professioneel bewegingstherapeute help ik anderen… Doch,jij helpt mij nu:jouw lijst toont me nu al openingen in mijn eigen blinde vlekken…..confronterend en ook HEEL fijn!!
  Dank
  Dank voor je openheid en helderheid
  met vriendelijke dansante groet,ingrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.