Poëziewedstrijd voor partners

Poëziewedstrijd voor partners

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, ben ik bezig met het schrijven van een boek voor en over partners van mensen die seksueel misbruikt zijn. Naar aanleiding van dat boek, ‘Partners in beeld’ dat op 9 april 2016 uitkomt, organiseer ik samen met Agnes van der Graaf weer een symposium voor hulpverleners.

Partners een stem geven

Partners van mensen die seksueel misbruikt zijn, krijgen nogal wat voor de kiezen. De hulpverlening heeft vaak nog onvoldoende aandacht voor de partner en de zware taak waar deze voor staat, laat staan voor de mogelijkheden van secundaire traumatisering en alles wat daarmee samenhangt. Met deze wedstrijd willen we partners de gelegenheid geven om van zich te laten horen!

Doe mee aan deze poëziewedstrijd!

  • Ben jij partner van iemand die seksueel misbruikt is?
  • Kun jij jezelf via taal uitdrukken?
  • Schrijf jij gedichten over jouw ervaringen als partner?
  • Of ben je benieuwd of je dat zou kunnen?

Geef je ervaringen als partner weer in dichtvorm. Dat mag in allerlei stijlen, van ‘candlelight’ tot ‘poetry slam’. Van schlager to rap. Schrijf over de dingen die jij tegenkomt in je relatie.

Wat kun je winnen?

Je kunt met deze poëziewedstrijd uiteraard ook iets winnen.

1e prijs:

Je gedicht wordt opgenomen in het boek ‘Partners in beeld’ en je krijgt een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Partners in beeld’

2e prijs:

Je gedicht wordt in alle gevallen gepubliceerd op deze website.

Hoe wordt je gedicht beoordeeld?

Poëzie is altijd subjectief. Het gedicht moet in elk geval over het thema ‘Partner van iemand die seksueel misbruikt is’ gaan. Verder wordt het gedicht wat ons het meest raakt, uitgekozen als de winnaar. Dat is het belangrijkste criterium.

Inzendingen die vóór 9 februari binnen zijn dingen mee

Voor plaatsing in het boek is het noodzakelijk dat je inzending voor 9 februari binnen is. Lees je dit te laat of krijg je het niet op tijd af? Je bent van harte uitgenodigd om je gedicht alsnog in te zenden. Alle geschikte gedichten worden geplaatst op deze website.

Laat van je horen!

[contact-form subject=’Poëziewedstrijd voor partners’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Ik geef toestemming om mijn gedicht te publiceren’ type=’checkbox’/][/contact-form]

Het is ook mogelijk om je gedicht als video of audio bestand aan te leveren. In dat geval kun je het gedicht sturen naar dit e-mail adres: ivonne.windtraveller@gmail.com

 

Eén gedachte over “Poëziewedstrijd voor partners

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.