Anonieme helden van seksueel misbruik uitverkocht

Succes vieren!

Het boek ‘Anonieme helden van seksueel misbruik en hun weg naar een gelukkig leven’ is uitverkocht. Dit boek werd geschreven in het kader van de Helden Awards 2018 en vertelt het verhaal van 16 deels anonieme helden.

Het boek is een groot succes!

Het boek is uitverkocht en daarmee hebben we een donatie aan de Helden Awards 2020 kunnen doen van bijna € 986,00 euro. Onze dank is groot aan alle mensen die dit bijzondere boek hebben aangeschaft en zo de Helden Awards 2020 helpen mogelijk te maken.

Een greep uit de lovende recensies

“In dit boek komen zestien ervaringsdeskundigen – vijftien slachtoffers van seksueel misbruik en de partner van één van hen – heel anders aan het woord. Hun verhalen zijn opgetekend door de schrijfster/interviewster en vertonen sterke overeenkomsten: verdringing van het ernstige misbruik op jonge leeftijd; herinneringen die pas op latere leeftijd in brokstukken terugkomen; gevolgen op alle levensgebieden; schuld en schaamte (heb ik het niet aan mezelf te danken?); de jaren durende gang door de hulpverlening. Maar ook de kracht van delen en helen die helden van hen maakt. Elk verhaal eindigt met tips aan lotgenoten, omstanders en hulpverleners. De toevoeging van de schrijfster aan het eind van elk verhaal richt de schijnwerper op bijzondere aspecten. Al met al een rijk en indringend boek dat inzicht geeft in (over)leven na seksueel misbruik. Geschikt voor zowel professionals als omstanders.”

“Heftige verhalen, maar gelukkig nuchter en bijna ingetogen verwoord. Dat houdt het puur en vrij van waarde-oordelen; ik vond het erg prettig lezen. Ook vanwege de conclusies van de verteller en de schrijfster. Verhelderend en zeker ook bemoedigend!”

Alsnog kopen?

Mocht je het boek alsnog willen kopen, het is beschikbaar via Print On Demand bij Amazon.

Via deze link kom je daar. De levertijd is wel wat langer dan je van ons gewend bent.

Je kunt hem ook als e-book bestellen.

Voor grotere aantallen (vanaf 5 exemplaren) kun je contact opnemen met ons, dan kijken we wat we daarin kunnen betekenen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.