Anonieme helden van seksueel misbruik

En hun weg naar een gelukkig leven

Zestien verhalen van deels anonieme helden die je met hun verhaal willen inspireren. Elk heeft op een of andere manier te maken gehad met seksueel misbruik. Elk heeft een pad naar heling bewandeld of is daar druk mee bezig.

De verhalen zijn ontstaan tijdens de ‘#ikluister Hel(d)en wandeling’ die plaatsvond in de zomer van 2018 als fundraiser voor het in het najaar van 2018 gehouden ‘Hel(d)en Awards Gala’.

Inspirerende verhalen

Het is een bundel geworden van stuk voor stuk inspirerende verhalen over de krachtige overlevers. Anonieme helden die soms ernstig sadistisch misbruik hebben meegemaakt delen hoe zij hun heling aangepakt hebben. Hoe het nu met hen gaat en wat ze geleerd hebben dat ze graag door willen geven aan jou, de lezer, die misschien aan het begin van dit proces staat.

Wordt de held van je eigen verhaal

Elk van de verhalen is een helden-epos. Ze beschrijven de weg die ze gegaan hebben en nodigen jou uit om ook de weg naar heling te gaan bewandelen. Door hun voorbeeld maken ze één ding volkomen helder: helen kan! Zij gingen je voor. Ook jij kunt helen. Het is geen gemakkelijke weg en dus ook geen makkelijke keuze, maar het kán wel. Het kán echt.

Het boek is uitverkocht!

Het boek is compleet uitverkocht. Maar omdat er toch vraag naar is, heb ik het als PDF te koop staan via de boekenwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.