Partners in beeld, het boek in de voorverkoop

Partners in beeld, het boek

Het boek ‘Partners in beeld’ nadert zijn voltooiing. De ISBN is aangevraagd. Nog maar een paar dingen te regelen. De proefdruk is al besteld. Zoals altijd is het schrijven van een boek een heel proces, maar het resultaat mag er wezen. Om en nabij de 200 bladzijden met inhoudelijke informatie over wat partners tegen (kunnen) komen in hun relatie met iemand die seksueel misbruikt is.

Interviews en ervaringen

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met interviews voor ‘Partners in beeld’. Ik sprak met de partners soms meer dan drie uur lang over hun ervaringen. De interviews heb ik uitgewerkt en ik heb gezocht naar de ‘gemene delers’ en de bijzondere inzichten. De meest herkenbare en rake beschrijvingen heb ik als ‘quotes’ opgenomen in het boek.

Mijn ervaring als coach

Het boek is een neerslag van mijn ervaringen als coach. Vanaf het begin van mijn praktijk heb ik minstens net zo veel partners als overlevers van seksueel misbruik begeleid. Uit de verhalen die ik van hen hoorde, sprak zoveel eenzaamheid, onbegrip en pijn, dat mijn hart naar hen uitging.

Niet iedereen redt het

Niet iedereen die partner is van iemand die seksueel misbruikt is, redt het om de liefde te bewaren. Seksueel misbruik raakt het hart van de relatie en soms raakt de partner in het contact beschadigd. Soms is de overlever er (nog) niet aan toe om te helen. De meeste mensen die ik heb geïnterviewd, hebben er echter juist een sterkere band met elkaar door gekregen. Want omgaan met iemand die heelt van seksueel misbruik, betekent dat je zelf ook aan de bak moet.

Een boek vol liefde

Door alle pijn heen, door alle frustratie en ellende heen, vinden mensen elkaar en weten ze een ‘samen’ te creëren. Dat is het gevoel dat ik aan het boek heb overgehouden. Dat ik heb mogen schrijven over krachtige liefde. Ik hoop dat partners die het boek lezen er, naast alle praktische handvatten, ook kracht uit zullen putten om hun rol in dit drama te gaan begrijpen.

Bestel ‘Partners in beeld’ in de voorverkoop

Wanneer je ‘Partners in beeld’ nu al bestelt, krijg je op de verschijningsdatum een gesigneerd exemplaar toegestuurd. Het boek komt uit op 9 april 2016.

Bestel het boek hier

Let op!

Deelnemers van het symposium ‘Partners in beeld’ krijgen het boek op het symposium. Tenzij je er twee wilt, hoef je dan dus niet te bestellen.

Helaas is het boek in België nog niet te bestellen. We werken aan een oplossing hiervoor. Mocht je het vanuit België willen kopen, laat het ons dan weten, dan geven wij een seintje zodra we ook in België kunnen leveren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.