Slachtoffers van de procedures, zaterdag 27 mei

Lotgenotendag in Tiel

Dominique benaderde mij met de vraag of ik aandacht wilde vragen voor de lotgenotendag die zij organiseert. Een dag voor en door slachtoffers. Lotgenoten die slachtoffer zijn van de procedures van de overheid. Daarbij gaat het niet alleen om de lotgenoten die deze procedure gevolgd hebben, maar ook degenen die juist buiten deze commissies en regelingen vallen. Onderstaande tekst is een oproep van Dominique om naar de lotgenotendag in Tiel te komen.

Slachtoffer van de procedures

Van heel veel slachtoffers, gedupeerden, lotgenoten, ervaringsdeskundigen seksueel misbruik, horen, lezen en zien we de onvrede die is ontstaan nadat de onderzoeken vanuit de overheid zijn gestart. De onvrede, boosheid verdriet maar voornamelijk de teleurstelling, waar wij mee te maken hebben (gehad), is gegroeid naarmate de tijd maar ook de regelingen voorbij zijn gegaan en niet iedereen heeft iemand om zich heen die een ondersteuning kan geven.

Lotgenoten onderling weten als geen ander wat wij hebben meegemaakt, ook in de afgelopen jaren nadat wij moedig genoeg waren om daarover te praten hebben we ondervonden hoe moeizaam het kan zijn om deze waarheid op tafel te krijgen en te houden. Wij onderling weten wat we hebben moeten doorstaan en wat we nog steeds doorstaan en Wij hebben de behoefte om daar over te praten met mensen die niet eerst vragen om bewijs maar eerst vragen hoe gaat het nu met je, hoe ga jij er mee om?

de lotgenotenbijeenkomst van 29 april is verzet naar Zaterdag 27 mei

We vragen een bijdrage van €10,- per persoon. Voor dit bedrag krijgt u koffie / thee, iets lekkers en tussen de middag is er een lunch met versgemaakte soep en broodjes. Op het eigen afgesloten terrein is er voldoende gratis parkeergelegenheid en er zullen buiten het personeel en de lotgenoten / gedupeerden / slachtoffers seksueel misbruik verder geen andere mensen aanwezig zijn.
Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst lotgenoten seksueel misbruik / mishandeling
Voor aanmelding of voor meer informatie kan u contact opnemen met;
Dominique; Telefoonnummer; 06 5388 0100
Email: an-niem@live.nl of Facebook: https://www.facebook.com/dominique.melimelo

Eén gedachte over “Slachtoffers van de procedures, zaterdag 27 mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.