Gespecialiseerde therapeuten en begeleiders gezocht

Gespecialiseerde therapeuten en begeleiders gezocht

Toen ik mijn eerste boek nog aan het schrijven was, nu 3 jaar geleden, was ik al op zoek naar therapeuten en begeleiders die hulp bieden na seksueel misbruik. Ik plaatste toen deze oproep: ‘Therapeuten en begeleiders gezocht!’

Therapie nog steeds moeilijk vindbaar

Dat was 3 november 2012. Inmiddels zijn we dus bijna 3 jaar verder en het is me opgevallen dat, hoewel seksueel misbruik een behoorlijk actueel onderwerp is geworden, de gespecialiseerde hulpverlening nog steeds moeilijk te vinden is. Daarom ben ik mijn tweede website: ‘Hulpverlening na seksueel misbruik’ begonnen.

Therapeuten en hulpverleners zichtbaar maken

Inmiddels heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt. Ik help mensen helen op allerlei manieren. In de eerste plaats door de hulpverlening die er al is op dit gebied, beter vindbaar te maken. Dat doe ik door de kennis over seksueel misbruik een eigen plek op internet te geven, op mijn tweede website dus.

Deskundigheidsbevordering voor therapeuten en begeleiders

Een tweede manier is door van alles te organiseren voor therapeuten en andere hulpverleners. Zo geef ik onder andere een 6-daagse verdiepingstraining en organiseer ik Symposia en Themadagen. Waarbij we gebruik maken van de expertise uit het netwerk.

Ken jij hulpverleners, therapeuten of begeleiders?

Ken jij therapeuten of begeleiders die jou goed hebben geholpen? Of waarvan je weet dat anderen daar goed geholpen zijn? Of andere mensen die iets aan te bieden hebben wat kan helpen bij het helen van seksueel misbruik? Laat het me weten: wie weet hebben ze interesse om zich te profileren op het netwerk van hulpverlening na seksueel misbruik.

Mail me

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.