Binnenkort: “Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij”.

Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij. 

Op dit moment ben ik de laatste hand aan het leggen aan het manuscript. De hoofdtekst is klaar, nu nog een paar goede therapeuten naar wie ik in het boek kan verwijzen. Die zijn net als toen ik mijn eigen seksueel misbruik aan het verwerken was best lastig te vinden. Ik wil graag in contact komen met goede hulpverleners die zich in de problematiek van de volwassen overlever van seksueel misbruik gespecialiseerd hebben.

Ken jij iemand? Heb je goede ervaringen met een bepaalde therapeut? Laat het me weten, wellicht komt hij/zij in mijn boek.

Inmiddels is het boek te koop via: Helen van seksueel misbruik

2 thoughts on “Binnenkort: “Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij”.

 1. Goedemorgen Ivonne, wat goed dat jij dit boek schrijft. Ik durf het mijne nog steeds niet te schrijven, ook al ondersteun ik mannen en vrouwen in hun proces van commingout en op hun weg naar herstel en erkenning. Ben ook bezig met de voorbereiding om in workshop vorm voorlichting te gaan geven over de gevolgen en hoe verwerkingsprocessen verlopen. De therapeute die mij ooit geholpen heeft is Laya Stierman, ze werkte toen in Utrecht.
  Ik hoop nog iets van je te horen.
  Warme groet,
  Marie Louise

  • Hoi Marie Louise,

   Dank je wel voor je reactie. Ik ga zeker speuren naar de therapeute die je noemt. Ik hoop met mijn verhaal ook jou een beetje te kunnen ondersteunen. Volgens mij is het belangrijk dat verhalen verteld worden, voor de toehoorders maar zeker ook voor de vertellers. Ik heb mijn boek meer dan drie jaar geleden geschreven, de hoofdtekst in elk geval, maar het heeft me tot nu toe gekost om er echt aan toe te zijn om er ook de openbaarheid mee te zoeken.

   Warme groet,
   Ivonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.