Interview Gelderlander en andere nieuwtjes

Interview over Helen van seksueel misbruik binnenkort in de Gelderlander

Hij staat er nog niet in hoor, niet gelijk naar de winkel rennen, maar ik heb gisteren een interview gehad met de Gelderlander. Het uiteindelijke artikel zal wel een flink verkortte versie zijn van wat we in anderhalf uur tijd met elkaar besproken hebben. Het was een leuk interview en dan merk ik dat ik na de eerste zenuwen heel relaxed kan vertellen over het wat, hoe en waarom van het boek en helen van seksueel misbruik.

Er kwam ook een jonge fotograaf mee, die heeft wat foto’s van mij genomen bij Agnes in de woonkamer. Dat is even het centrum van alle actie om twee redenen: Hier hangen van die prachtige vergrotingen die straks de expositie gaan vormen én bij mij thuis lag de hele vloer open. Er is een nieuwe verwarmingsinstallatie aangelegd, inclusief leidingen die in het beton ingefreesd moesten worden. Een hele operatie want ze moesten zo goed als overal zijn en dan moet alles van zijn plek. En dat is nog maar de helft van het werk: daarna moet alles weer terug op zijn plek én afgenomen worden want wat een stof geeft dat zeg…

Ik kreeg vandaag per post ook een ander boek over helen van seksueel misbruik toegestuurd. Collega auteur Dianne Bosch schreef “Alles moet open”. Ik heb er door bovengenoemde omstandigheden nog niet in kunnen lezen, maar zal tzt. zeker een recensie hierover schrijven op mijn blog. Ik ben heel benieuwd.

Vandaag dus weinig tijd gehad om Helen van seksueel misbruik te promoten. Kwam wel nog op twitter een paar mensen tegen die het voor me wilden retweeten, dat is altijd tof want je weet nooit wie er onder je volgers zit die het heeft meegemaakt. Via twitter kun je redelijk anoniem kennis nemen van dit soort dingen en dat betekent ook dat je nooit weet of je berichtje iemand bereikt die juist zo hard dit boek nodig heeft. Bovendien loopt de actie van het ReTweet of Share en win ook nog steeds. Ik heb vandaag die vergroting nog eens goed bekeken en dan denk ik: Ik wil hem ook winnen! Helaas ben ik natuurlijk van deelname uitgesloten.

Morgen gaan we wat laatste design dingen doen. Agnes ontwerpt nog een flyer voor de verkoop van haar foto’s, want haar tentoonstelling zal nog 6 weken in Villa2B blijven hangen. Als je dus verhinderd bent voor de boeklancering maar je wilt wel graag de foto’s zien dan heb je daar nog even de tijd voor. Een selectie van foto’s van Agnes is ook na de lancering van Helen van seksueel misbruik nog te bewonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.