Uitgeverij droomvallei verbindt zich aan Helen van seksueel misbruik

Helen van seksueel misbruik heeft een uitgever

Vandaag samen met Agnes een lange rit naar Breda gemaakt om de laatste puntjes op de i te zetten bij de uitgever en vormgever van het boek. Agnes heeft samen met Marcel het boek doorgewerkt en Marcel heeft de cover gemaakt zoals Agnes hem bedoeld heeft. Alles bij elkaar zijn we met vier mensen vijf uur bezig geweest. Met Esther ben ik in een hokje apart gaan zitten en hebben we de zakelijke details met elkaar doorgenomen. Mooi hoe ze uit een onoverzichtelijke brei van gegevens een helder contract weet te maken waarbij we beiden weten waar we aan toe zijn.

Het was een lange dag maar het resultaat is geweldig! We hebben een samenwerking gesmeed en gaan een prachtig boek neerzetten dat zijn weerga niet kent. De foto’s van Agnes hebben we nu op de ware grootte (ongeveer) die het boek gaat worden gezien, in plaats van op zo’n klein laptop schermpje. Ik was al verkocht maar ben nu helemaal onder de indruk.

Op de 26e zal er een boek liggen dat is wel duidelijk. Esther en Marcel van Uitgeverij Droomvallei hebben er zelfs hun vrije zondag aan opgeofferd om dit samen met ons te doen en we zijn allemaal heel blij dat ‘Helen van seksueel misbruik. Het trauma voorbij’ er zo mooi uit gaat zien.  Volgende week komen de proefjes van de drukker. Dan de laatste punten en komma’s eruit en natuurlijk kijken wat de foto’s op papier doen. SPANNEND!!!

foto

Voor Uitgeverij Droomvallei ga ik bovendien in elk geval twee maar waarschijnlijk vier van hun prachtige kinderboeken vertalen. De stijl van de boekjes is echt superleuk, een combinatie van kleurboek en leesboek, prachtige gestileerde tekeningen die door hun eenvoud erg aanspreken. In de achtergrond van de foto zie je een voorbeeld van hun eigen stijl. Natuurlijk kun je ook op hun website kijken: http://www.droomvallei.net/

Helen van seksueel misbruik zal niet via hun kinderboekensite worden verkocht natuurlijk, maar een nieuwe uitgeverij droomvallei pagina op facebook is al in de maak. Je kunt haar natuurlijk daar een boost geven door de pagina alvast te liken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.