Vruchten van de arbeid: Helen van seksueel misbruik 529 keer bezocht

Promotie die werkt!

Google houdt keurig een overzicht bij van hoeveel mensen er op mijn website zijn geweest. Dat is fijn want aan de pieken en dalen kan ik dan zien welke acties werken en welke niet zo veel opleveren. De facebookverspreiding werkt als geen ander. Iedereen die een link op facebook plaatst helpt wel iemand om de weg naar mijn website te vinden. Zo’n 35% van de bezoeken op Helen van seksueel misbruik komen van facebook.

Persberichten, lezingen en vakbladen

Naast de online promotie begint ook de offline promotie te lopen. Ik heb al een eerste afspraak voor een lezing in Breda en een vakblad voor therapeuten heeft mijn boek opgevraagd om er een recensie van te schrijven. De persberichten zijn de deur uit naar de traditionele media maar daar is nog weinig reactie te zien. Wellicht dat ze het te druk hebben met het nieuws rondom Beatrix en de troonopvolging.

Reacties op de ‘voorpublicatie’

Ook heel spannend zijn de reacties op de voorpublicatie, vooral ook uit de wereld van de professionals op het gebied van seksueel geweld en seksueel misbruik. Die zijn onverdeeld positief, er wordt zelfs gesproken over het boek als (verplichte) literatuur bij een minor van een HBO opleiding rondom het thema huiselijk geweld. Een prachtige kans natuurlijk om toekomstige hulpverleners bewust te maken van wat er zoal rondom dit thema speelt.

Het verspreiden van het boek

Wil je helpen “Helen van seksueel misbruik” te verspreiden? Als je twittert of op facebook een link naar deze website deelt maak je kans op een vergroting van de coverfoto van het boek, die prachtige amethist en een uitnodiging voor de boeklancering. Elke keer dat je twittert of iets op facebook zet met een link naar deze website gaat er een lootje met jou naam erop in de pot en op 23 februari trekken we er een lootje uit waarop dan staat wie de ingelijste vergroting zal ontvangen.

Update: 18 november 2017

Vandaag deze blog teruggelezen en het enthousiasme spat er af. Ik ben nog steeds even enthousiast over de inhoud van het boek. Inmiddels zijn de ‘kijkcijfers’ vele malen hoger. Maar liefst 335.141 keer is deze website bekeken (en als je dit leest natuurlijk al weer vaker). De vergroting is inmiddels verloot, maar je kunt nog steeds helpen om het boek te verspreiden. Misschien is het, na alle #metoo acties, wel een goed kerst-cadeau? Om iemand van wie jij houdt te laten weten, als je wilt praten #ikluister

Bestel het boek hier!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.