Revief Verwendag 10 juni 2017

Verwendag voor Lotgenoten

Op 10 juni 2017 organiseert Stichting Revief een Verwendag voor Lotgenoten die te maken hebben gehad met seksueel misbruik. Ontspannen en genieten staan op deze dag centraal. 

 

 

 

 

 

 

Kom het ervaren!

Hoe zou je het vinden om in een veilige omgeving samen met lotgenoten een dag van ontspanning te ervaren? Een dag waarin jij echt helemaal jij mag zijn?

Revief organiseert jaarlijks lotgenotendagen voor mensen die in hun jeugd seksueel misbruikt zijn. Daarvan is De Verwendag er één. Een dag waarop je mag ervaren hoe fijn het kan zijn om bijvoorbeeld een voetmassage of schoonheidsbehandeling te ondergaan.

Alleen wat jij fijn vindt!

Op deze dag doe je alleen wat je fijn vindt. Wil je liever alleen babbelen met lotgenoten, een wandeling maken of van een heerlijke lunch genieten, je bent deze dag je eigen regisseur.

Allerlei workshops voor wie dat wil

Voor zowel vrouwen als mannen worden allerlei workshops aangeboden. Je kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan een workshop met een groepje en/of individueel. Een voetmassage, samen muziek maken, kennis maken met Aikido, Beeldhouwen, Soul Collage of een helende wandeling in de prachtige natuur.
Dit is nog maar een kleine greep uit het aanbod waaruit je deze dag kunt kiezen.

Deelnemers beschrijven de dag als een ‘warm bad’

Elk jaar krijgen we unaniem terug dat de deelnemers heel blij zijn dat ze de stap hebben gezet om deel te nemen aan deze dag. Dat het zelfs niet alleen ontspanning en plezier brengt maar tevens bijdraagt aan heling, door onder gelijkgestemden te zijn.

Simpel omdat je perfect bent zoals je bent en mag zijn wie je bent.

Wil je meer informatie en/of je opgeven voor De Verwendag van 10 juni a.s.?

Dit kan via dit aanmeldformulier

De dag zal zijn op Landgoed De Horst (De Horst 1, Driebergen).

Vind je het spannend om alleen te komen en wil je daarom graag iemand meenemen, geef dat dan even aan. We kunnen dan afstemmen of er genoeg plek is. Deze Verwendag kost € 25,- p.p.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.